HW van Duinkerken - Wanden
Systeemwanden gemaakt door H W van duinkerken wanden en plafonds

WANDEN

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de ruimte in uw woning, kantoor- of bedrijfspand is het verstandig dat er efficiënt gebruik gemaakt wordt van de ruimte. Om dit te realiseren zijn er wanden nodig die deze ruimte opdelen in kleinere ruimtes. Bij H W van Duinkerken wanden en plafonds kunt u kiezen uit 2 soorten namelijk:

Systeem wanden geplaatst door H W van duinkerken wanden en plafonds

SYSTEEM WANDEN

Bieden een scala aan mogelijkheden voor het indelen van werkruimtes. Systeem wanden zijn leverbaar in verschillende soorten materialen en kleuren. Denk hierbij aan een glaselementen of geluidsdempende materialen. Voor iedere ruimte is een systeemwand op maat te maken. Voor de mogelijkheden neem contact met ons op.

Metalstud wanden geplaatst door H W van duinkerken wanden en plafonds

METALSTUD WANDEN

Deze wanden worden doormiddel van U of C profielen in elkaar gezet. Het voordeel ten opzichte van de traditionele gipswanden met hout is dat het snel te plaatsen en verplaatsen is. En de wanden zijn een stuk lichter. Dus wat betreft aanschafkosten zijn de wanden een trekpleister. H W van Duinkerken kan hierin een adviserende rol spelen voor het toepassen hiervan.